imageimageimageimagesocial media links

Synofit Cardio Care: vloeibare formule voor het hart

Vloeibare receptuur met Omega 3-vetzuren, Witte berk-blad, Rode gist rijst, Q10 en Chroom

Wilt u ook een extra steuntje in de rug voor het behouden van een normale cholesterol- en bloedsuikerspiegel naast uw gezonde levensstijl? Synofit Cardio Care bevat een unieke, vloeibare receptuur die door de bijzondere combinatie van ingrediënten extra ondersteuning geeft. Direct bestellen? Ga naar Synofit Cardio Care in de webshop!

Extra ondersteuning

Uw hart en bloedvaten vormen samen de motor van uw gezondheid. Natuurlijk doet u er veel aan om ze gezond te houden, zodat het bloed goed door de aderen kan blijven stromen. Zo kiest u vaker voor gezonde voeding, neemt u meer beweging en rookt u niet. Dit zijn belangrijke stappen om uw hart en bloedvaten vitaal te houden. Om dit verder te ondersteunen, is ons product Synofit Cardio Care zeer geschikt. Deze unieke, vloeibare receptuur voor het behoud van een verantwoord cholesterol- en bloedsuikergehalte geeft een extra ondersteuning in combinatie met een gezonde levensstijl. Zo blijft u fit én vitaal door het leven gaan.

Unieke totaalformule voor hart en bloedvaten

Synofit Cardio Care is een totaalformule. Voor een optimale hartgezondheid zijn verschillende ingrediënten nodig. Daarom bevat Cardio Care niet alleen Omega 3-vetzuren voor het hart (dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse dosering van 250 mg EPA en DHA), maar ook Witte berk-blad en Zwarte knoflook voor het behoud van een normale cholesterolspiegel (evaluatie gezondheidsclaim is lopende) en Chroom voor het behoud van een normale bloedsuikerspiegel. Ook bevat het supplement Rode gist rijst en Co-enzym Q10, dat een goede aanvulling is bij het gebruik van Rode gist rijst. Andere belangrijke ingrediënten zijn Bergavit40 en de Vitaminen C en D3.

Voor u op een rij: de formule van Synofit Cardio Care

Het behoud van een normale cholesterolspiegel

Synofit Cardio Care is geschikt voor het behoud van de normale cholesterolspiegel vanwege de ingrediënten Witte berk-blad en Zwarte knoflook (evaluatie gezondheidsclaim is lopende).

Het behoud van een normale bloedsuikerspiegel

Synofit Cardio Care zorgt mede voor een natuurlijke bloedsuikerspiegel vanwege het ingrediënt Chroom. Cardio Care bevat per capsule 6 μg van dit ingrediënt. Chroom draagt ook bij aan een normaal vet- en koolhydraatmetabolisme.

Bloedvaten

Synofit Cardio Care ondersteunt het behoud van een sterke vaatwand. Dit komt mede doordat er Vitamine C aan het voedingssupplement is toegevoegd.

Hart

Door de Omega 3-vetzuren in het supplement, heeft Synofit Cardio Care een gunstige invloed op ons hart. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

Prijs en verkrijgbaarheid

Synofit Cardio Care bevat natuurlijke bestanddelen die goed zijn voor de gezondheid. Cardio Care draagt bij aan het behoud van een verantwoord cholesterol- en bloedsuikergehalte. Synofit Cardio Care is verkrijgbaar bij apotheek, zelfstandige drogist en reformwinkel, en daarnaast is het online te bestellen. De verkoopprijs voor 30 Synofit Cardio Care capsules is € 30,00 en voor 90 Synofit Cardio Care capsules € 80,00. De dosering betreft één capsule per dag.

imageimageimageimagesocial media links
Tags:
Hart
Verder lezen