Kennis & Verdieping

Gezonde recepten: een overzicht

Het Synofit Care Team houdt van lekker én gezond eten. Onder de collega’s wordt nogal eens wat uitgewisseld. Daarom posten we regelmatig een recept dat de moeite waard is ook op de site. Op deze pagina vindt u alle recepten die door het Care Team zijn gedeeld. Handig alles bij elkaar!

recept met mosselen

Mosselen met groenten

Zomerse mosselen met kerstomaatjes zijn een lekkere combinatie vol smaak. Geef er een Italiaans tintje aan met pesto, tomaat, paprika, knoflook en basilicum en u wordt beloond met zalige aroma’s.
Bekijk recept

Zomerse salade met Kurkuma

De zomer is de ideale tijd om een lekkere salade met verse groenten te maken. Het liefst om buiten op te eten. En als deze salade ook nog eens goed is voor de gewrichten vanwege het ingrediënt Kurkuma?
Bekijk recept

Snel en makkelijk gezond: 3x lunch inspiratie

Lekkere inspiratie voor gezonde en gemakkelijke lunch recepten, voor op uw werk, onderweg of thuis. Deze recepten zijn rijk aan Omega 3, vezels, Calcium en Magnesium. Deze (Calcium en Magnesium) houden de botten sterk.
Bekijk recept

Golden Milk

Een heerlijk verwarmend recept met o.a. kurkuma, warme melk en kardemom.
Bekijk recept

Bakken met Kurkuma

In onze vrije tijd bakken we deze yoghurtcake met sinaasappel en Kurkuma. Bést gezond en lekker speciaal!
Bekijk recept

Pompoensoep met Kurkuma

Het is volop herfst – en meer dan ooit hebben we tijd om te investeren in een goede, gezonde maaltijd. Het Care Team van Synofit leeft met u mee en deelt een verwarmend recept voor pompoensoep. Met, hoe kan het ook anders, een lekkere lepel Kurkuma voor extra karakter.
Bekijk recept

Verse smoothie voor soepele gewrichten

De zomer is de ideale tijd om een lekkere verse smoothie met heerlijk fruit te maken. Het liefst om buiten op te drinken. En als deze smoothie ook nog eens goed is voor de gewrichten vanwege het ingrediënt Kurkuma? Dat is nog een extra reden om gauw de keuken in de duiken.
Bekijk recept

Zwarte bes-blad thee

Heeft u een Zwarte bes-plant in de tuin staan? Lees dan gauw verder, want dan kunt u zelf thee maken van het verse blad!
Over het algemeen gaat de aandacht vooral naar de bessen van de plant: daar wordt o.a. Cassis van gemaakt. Voor de gewrichten is echter het blad van de Ribes nigrum juist interessant.
Bekijk recept

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder!